Категорија: <span>Информации</span>

Home / Информации
ЈАВЕН ПОВИК на Здружението за развој на општеството-социјални иновации „ВАКЕ УП“ Скопје, за избор на набљудувачи за претстојните Претседателски и Парламентарни избори 2024
Напис

ЈАВЕН ПОВИК на Здружението за развој на општеството-социјални иновации „ВАКЕ УП“ Скопје, за избор на набљудувачи за претстојните Претседателски и Парламентарни избори 2024

Во рамките на едукативната кампања, а согласност со Статутот и делувањето на Здружението за развој на општеството-социјални иновации ВАКЕ УП Скопје, како и согласно потпишаниот меморандум за соработка од06.03.2024 години со:• Здружение за едукација и тренинг „ЦЕТ ПЛАТФОРМА“ Скопје и• МАКЕДОНСКА МЛАДИНСКА АСОЦИЈАЦИЈА Скопје,ВАКЕ УП Скопје спроведува Јавен Повик за избор на набљудувачи за претстојните...

ЈАВЕН ПОВИК на Здружението за развој на општеството-социјални иновации „ВАКЕ УП“ Скопје, за избор на агенција за едукативна кампања за граѓанското право на глас на секој граѓанин за претстојните Претседателски и Парламентарни избори 2024
Напис

ЈАВЕН ПОВИК на Здружението за развој на општеството-социјални иновации „ВАКЕ УП“ Скопје, за избор на агенција за едукативна кампања за граѓанското право на глас на секој граѓанин за претстојните Претседателски и Парламентарни избори 2024

Во согласност со Статутот и во рамките на делувањето на Здружението за развој на општеството-социјални иновации ВАКЕ УП Скопје и согласно потпишаниот меморандум за соработка од06.03.2024 години со:• Здружение за едукација и тренинг „ЦЕТ ПЛАТФОРМА“ Скопје и• МАКЕДОНСКА МЛАДИНСКА АСОЦИЈАЦИЈА Скопје,ВАКЕ УП Скопје спроведува избор на маркетинг агенција за имплементација на промотивнаеднократна кампања со вклучување...

Pастенијата кои може да ги користите за прочистување на воздухот во вашиот дом
Напис

Pастенијата кои може да ги користите за прочистување на воздухот во вашиот дом

Дали некогаш сте се запрашале, што се придобивките од некои растенија во вашиот дом? Дали знаете дека голем број од нив се користат како прочистувачи? Ние ви ја одвојуваме листата од најдобри 10 растенија кои може да ги користите во вашиот дом за прочистување на воздухот. Иако тие изгледаат извонредно, воедно и вршат огромна функција...