Донации

Home / Донации

Дали сакате да помогнете? Придружете ни се во нашата цел или донирајте!

Зелен. Таков би сакале да е нашиот свет.
Трансакциска сметка: 200003438709453
Име на сметка: ВАКЕ УП – СКОПЈЕ